wild-ferns-manuka-honey-display

Wild Ferns van Parrs Skincare op basis van Manuka Honing

WildFerns: de producent in NieuwZeeland van onze Manuka Honey, Kiwi, Manuka Vantage en Honey Babe huidverzorgende producten, zonder:
Parabenen, Minerale olie en, in een meerderheid van de gevallen, Lanoline-vrij.

Wild Ferns is ontwikkeld en ontworpen door ParrsSkincare in New Zealand.

Parrs Products Ltd is een family bedrijf, opgericht in 1951 door Des en Margaret Parr uit Auckland / NZ.
Met Wild Ferns geven zij uiting aan de pure uitstraling die eigen is aan Nieuw Zeeland.

 

Brochures (engels)

Brochure (PDF) van WildFerns Manuka Honey        Brochure WildFerns Kiwi producten
Manuka Honey                               Kiwi

Uitleg van enkele termen:

Parabenen veel gebruikt als conserveringsmiddelen in cosmetica, farmaceutische en industriële producten en soms zelfs in eten. Parabenen voorkomen de groei van gisten, schimmels en bacteriën en behoudt daarmee de houdbaarheid van een reeks van alledaagse producten, waaronder bijvoorbeeld hydraterende producten, shampoo, zeep, tandpasta en make-up. Er blijken steeds meer mensen een intollerantie of allergie te ontwikkelen tegen parabenen.

Minerale olie wordt vaak gebruikt in huidverzorgingsproducten maar kan ironisch genoeg de huid toch laten uitdrogen.

Lanoline is een zeer hydraterende ingrediënt, maar sommige mensen zijn er erg gevoelig voor.
Wel voert WildFerns een Lanolineproductlijn, het is belangrijk te weten dat lanoline andere eigenschappen heeft die wel degelijk als een nuttig ingrediënt in huidverzorging beschouwd mag worden.

Synthetische conserveringsmiddelen zijn in een enkel geval gebruikt waar de groei van bacteriën in crèmes na het verlaten van de steriele omgeving waarin zij worden verwerkt voorkomen moeten worden. Deze conserveermiddelen verhogen de levensduur van de crèmes.

Verpakkingsmateriaal en benodigdheden: er wordt maximaal ingezet op afbreekbaar, natuurvriendelijke en duurzame materialen.
 
ManukaHuidverzorging.nl importeert rechtstreeks van de producent, hierdoor kunnen wij u altijd de nieuwste ontwikkelde producten aanbieden tegen de scherpste prijs omdat wij rechtstreeks aan de consument leveren.