Met dank aan de bij

De Manuka honing, vanaf de laagste UMF 8+, is daarom een absolute aanrader voor het dagelijks gebruik als zoetstof of broodbeleg. De hoogste UMF25+ ofwel de Active AAH 650+ staat borg voor de meest effectieve werking die honing sinds mensenheugenis wordt toegedicht

Ode aan de bij, de basis van al het moois dat wij kunnen beleven aan honing. Met duizenden uitvliegend over de velden om de honingraten te voorzien van de gewonnen honing. Leveranciers van pollen, royal jelly, en propolis.

 

De bij volop aan het werk.Hoe perfect elke mm in de honingraat gebruikt wordt door de zeshoekige cel constructie.

 De bij in NieuwZeealand geniet niet alleen van de weeldig bloeiende manukaplanten en andere fauna, maar krijgt bovendien extra bescherming van de mens: de strenge normen op gebied van natuurbeheer en importbeperkingen.

 

Bijenkorven zoals je ze overal verspreid door NieuwZeeland tegenkomt.Honing is NATUURLIJK niet alleen een ingredient voor lichaamsverzorging....

In Europa blijkt helaas dat de bij bedreigd wordt met uitsterven door oa landbouwgif en de varroamijt. Begrijpelijk dat dat invloed heeft op de kwaliteit van de europese honing.